Woordenlijst

 
Hieronder vindt u een lijst met vaktermen die vaak door ons gebruikt worden.
Gezien we over een uitgebreide woordenlijst beschikken kan u gebruik maken van onze handige zoekfunctie:

Resultaten voor "e-mailing"


 • E-mailmarketing: E-mailmarketing is een vorm van direct marketing die e-mail gebruikt om commerciŽle of fondsenwervende boodschappen naar een doelgroep te sturen.

  In de breedste zin kan elke e-mailing die is gestuurd naar een potentiŽle of huidige klant worden beschouwd als e-mailmarketing, maar deze term wordt normaal gebruikt om te verwijzen naar:
  - Het sturen van e-mails met als doel het verbeteren van de relatie van een onderneming met zijn huidige of oude klanten en om klantloyaliteit en herhaal aankopen te vergroten.
  - Het sturen van e-mails met als doel om nieuwe klanten te werven of om oude klanten te overtuigen iets onmiddellijk te kopen.
  - Toevoegen van reclame in e-mails die door andere bedrijven naar hun klanten worden gestuurd.

  De voordelen van e-mail marketing zijn:
  - Het is extreem goedkoop. Vergeleken met direct mail of gedrukte nieuwsbrieven zijn de kosten te verwaarlozen, want de adverteerder hoeft niet te betalen voor productie, papier, druk of verzending.
  - Het is onmiddellijk van aard. In tegenstelling tot een per brief verzonden advertentie, komt een e-mail aan in een paar seconden of minuten.
  - Het laat de adverteerder zijn boodschap naar zijn doelgroep toe ďduwenĒ, in tegenstelling tot een website die op klanten wacht om er binnen te komen.
  - Het is gemakkelijk om te traceren. Een adverteerder kan geweigerde mails traceren, positieve of negatieve respons, door-clicks en groei in omzet.
  - Het is succesvol gebleken als het goed is uitgevoerd.
  - Het eerste wat de meeste mensen doen als ze hun computer aan doen, is hun e-mail checken.
  - Bepaalde typen interactie met boodschappen kunnen zorgen dat andere boodschappen automatisch worden bezorgd.


top ^