Websites ontwikkeld door Creatief web-agency

Hieronder vindt u een lijst van de door ons ontwikkelde websites.
Standaardsite, site op maat, met of zonder eigen beheer, al of niet geoptimaliseerd voor de zoekmachines (SEO), voorzien van uw eigen productcataloog eventueel met een e-shop eraan gekoppeld... Alles is mogelijk bij Creatief...
Wij zorgen voor de hosting van uw site, via shared hosting of op eigen server, en de aanmaak en beheer van uw email adressen, uw domeinnaam-registratie... U krijgt dus slechts van één partner uw factuur! Kan het nog overzichtelijker?

Alva Willaert

Speciaalzaak carnavalartikelen.
Producten/Diensten: Carnavalkledij, pruiken, grimage, fopartikelen, …
Adres: http://www.willaertverkleedkledij.be | http://www.alvaverkleedkledij.be

Anneleen Eyckmans

In Haacht vindt u het atelier van Anneleen Eyckmans, een getalenteerde juwelenontwerpster met een uitgesproken liefde voor florale motieven.
"Annabelle", een tere bloem, loopt als een rode draad doorheen haar collectie.
Gestileerde bloemen en kostbare materialen versmelten tot een ontroerend eigenzinnig en apart geheel.
Een subtiel spel van zacht en hard, kleur en vorm.
Juwelen die een tijdloze romantiek uistralen.
Adres: http://www.anneleeneyckmans.be/

Ascali

Constructions in aluminium & fibre
Producten/Diensten: Voor Ascali bvba, specialist in brandladders, trappen en constructies in aluminium, glasvezel, galva en staal, was het stilaan tijd om een representatieve website te bouwen. De brede waaier van mogelijkheden moesten zo goed mogelijk vlug en duidelijk ‘gevonden’ kunnen worden. Een frisse moderne look was een belangrijk deel van de uitdaging.
Adres: http://www.ascali.be/

Bebau

Rechte of gebogen luiken; gesloten, openstaande, vaste of oriënteerbaar lamellen; horizontale, verticale of zelfs diagonale planchetten; een vlak paneel; met of zonder dwarsbalk ... U kan ook kiezen voor luiken met 1, 2, 3 of 4 vleugels.
Producten/Diensten: luiken, hekkens, beslag
Adres: http://bebau.be/

Belcoast

BELCOAST heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van vakantiewoningen en appartementen aan de middenkust. Geen verkoop is dezelfde, ieder pand heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs. BELCOAST is lid van Belgisch instituut van Vastgoedmakelaars. Onze makelaars zijn erkend en al jaren actief in ons werkgebied. De goede wisselwerking tussen onze vestigingen biedt u een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.
Producten/Diensten: BELCOAST kan voor de aan- of verkoop van uw vakantiewoning of appartement een zeer grote meerwaarde betekenen door zijn uitstekende en gerenomeerde verhuurdienst.
Adres: http://www.belcoast.be

Biancasa

Betaalbare kwaliteit!
Producten/Diensten: Blokhutten, garages, hobbywerkplaats, ruime tuinchalet,…
Adres: http://www.biancasa.be | http://www.biancasa.fr | http://www.biancasa.de | http://www.biancasa.com | http://www.biancasa.nl

Casa Poubelle

Casa PouBelle is een negentiende-eeuwse arbeiderswoning, die hoofdzakelijk gerenoveerd is met afvalmaterialen, reststoffen en gerecupereerde elementen, dit in combinatie met diverse technologische toepassingen. De woning is als een driedimensionaal boek, dat vaak kritisch beschrijft hoe wij vandaag omgaan met grondstoffen, comfort, duurzaamheid en energie. Casa PouBelle toont op eigenzinnige wijze hoe verleden (conserveren) en heden (technologie) elkaar kunnen treffen in een sobere maar eclectische architecturale eenvoud, met ecologie en duurzaamheid als uitgangspunten en creativiteit als bindmiddel.
Producten/Diensten: Zo vertelt elk element van de woning, tot het meubilair toe, een eigen verhaal over consumeren, wegwerpen en herbestemmen. Het gebouw heeft haar naam niet gestolen, want vaak schuilt er schoonheid in wat wij zonder er bij na te denken als afval en onbruikbaar bestempelen.
Adres: http://www.casapoubelle.be

Casa Vista

Elk vastgoedverhaal verdient een zeer persoonlijke service...CasaVista houdt zich daarbij strikt aan onderstaande principes : ongetwijfeld dé reden van de voorbije successen en groei van CasaVista Vastgoedkantoor.
Adres: http://www.casavista.be

CC-experts

Claeyssens & Couckuyt Experts is een studiebureau gespecialiseerd in waarderingsvraagstukken en strategisch advies omtrent vastgoed. Het waarderen van vastgoed en hierover strategisch advies verstrekken is onze passie.
Adres: https://cc-experts.be

Chalet Center

Dé partner voor al uw tuinplezier.
Producten/Diensten: Chalets, garages, dierenverblijven, tuinhout, sauna's, tuinmeubelen, barbecues, brievenbussen, …
Adres: http://www.tuinhuisjesopmaat.com | http://www.chaletopmaat.com | http://www.chaletcenter.eu | http://www.megagarten.com | http://www.megajardin.com | http://www.top-cottage.nl | http://www.top-cottage.be | http://www.top-cottage.eu
Gebruikte tools: Web-Eye | Top-Eye | E-Shop

Chemotex

Chemisch bedrijf voor de textielindustrie.
Producten/Diensten: Kleurstoffen, coating, waterbehandeling, sterken, …
Adres: http://www.chemotex.com

Christophar

Christophar, uw parafarmacie @ home !
Producten/Diensten: Met deze site wensen we een ruimte te creëren waar u kan kennismaken met een uitgebreid gamma voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Dit in alle rust en vrijheid. Christophar, is de online parafarmacie van apotheek Lefebre, Gent, België. Niet alle producten aangeboden op deze site zijn verkrijgbaar in de apotheek. Prijzen en acties op de site zijn enkel geldig op de site en niet in de apotheek. Verzorgingsproducten, Mineralen & Vitaminen, Zelfzorg, Heren, Huisdieren, Zwanger - Baby, Afslanken , Sport & Vrije Tijd
Adres: http://www.christophar.com/ | http://www.christophar.eu/ | http://www.christophar.be
 

Citroen Roeselare

Al vier generaties lang is garage Noseda een begrip in de streed
Producten/Diensten: Bij ons kun je terecht voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen, maar ook voor alle herstellingen en onderhoud zijn wij de ideale partner. Daarnaast hebben wij ook een eigen depannagedienst en zijn we aangesloten bij de meeste verzekeringsmaatschappijen. Zo kan u ook bij ons terecht voor het vakkundig herstellen van uw voertuig met originele Citroën onderdelen.
Adres: http://www.citroenroeselare.be/

Cloet

Cloet NV is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de toonaangevende plantenexporteurs in België.
Producten/Diensten: kamerplanten, terrasplanten, tuinplanten
Adres: http://www.cloet.com
 

Codera

Codera bvba heeft al die tijd een aparte plaats ingenomen als vertrouwenspersoon tussen topfabrikanten en de betere vakhandel. Danzij meer dan 45 jaren ervaring zijn wij goed geplaatst om de retailer en blogger te adviseren en samen met hen na te gaan welke artikelen het best scoren bij hun klanten, wat die zoeken en verwachten van hoogwaardige producten. Een steeds variërend productengamma dat mag gezien worden.
Adres: http://www.codera.be/

Curiosa

Brandvrije decoratiestoffen voor projecten.
Producten/Diensten: Interieurtextiel, brandvertragende stoffen (uni, bedrukt, geweven, coordonnées, verduisterend).
Adres: http://www.curiosa.be | http://www.brandvrijegordijnen.be

David Desimpelaere

Contrabassist. Als orkestmuzikant begon David in Januari 2014 te werken als aanvoerder contrabas bij ‘Brussels Philharmonic’.  Vanaf januari 2016 is David aangesteld als aanvoerder contrabas bij ‘Orchestra della Svizzera italiana’ in Lugano. Naast deze vaste positie in Zwitserland wordt hij uitgenodigd als gastaanvoerder bij ‘Orchestre de Paris'.
Adres: http://daviddesimpelaere.com/

Delcon - E&P Petfood

DELCON HIGH PREMIUM PETFOOD wordt met de grootste zorg samengesteld en gewaarborgd door nutritionisten (voederexperten) en dierenartsen.
Adres: http://www.delcon.be

De Prest

Drukkerij-Uitgeverij De Prest heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1911 toen Henri De Prest een drukkerij opstartte in het centrum van Beernem. In minder dan een eeuw tijd zijn wij uitgegroeid van een traditioneel familiebedrijf, tot een grafisch communicatiebedrijf.
Adres: http://www.deprestnv.be

De Schedelgeboorten

Met hun cabareteske muziekvoorstellingen staan ze al bijna twintig jaar aan de top van Nederlandstalige muzikale humor. Ze bezingen het leven op zo'n hilarische wijze dat het bij pers en publiek superlatieven regent. De grappige wendingen in hun liedjes, de verrassende ontknopingen en muzikale spitsvondigheden zijn dé remedie voor de geestelijke gezondheid.
Producten/Diensten: schedelgeboorten, cabaret, concert, humor, theater, de schedelgeboorten, Rik Tans, theater sputnik, Gentse feesten, dranouter
Adres: http://www.deschedelgeboorten.be

De Schuur

De Schuur, waar cultuur hand-in-hand gaat met gezellig samenzijn, met een lekker drankje in een knus decor, waar mensen samenkomen om te genieten van de mooie dingen van het leven.
Adres: http://www.de-schuur.be/

De Tuinman

Al meer dan 25 jaar is De Tuinman actief in het aanleggen en onderhouden van tuinen, vijvers, opritten, terrassen en afsluitingen.
Producten/Diensten: Algemene tuinaanleg, afsluiting, onderhoud, opritten, terrassen, vijvers, tuinhout, tuinhuizen, zwambaden
Adres: http://www.detuinman.be/

Distri Europe Ballooning bvba

Organisator van ballonvaarten en helikoptervluchten.
Producten/Diensten: Ballonvaarten, helikoptervluchten, ballonreclame.
Adres: http://www.warmeluchtballon.be | http://www.helikopterluchtdoop.be/ | http://www.luchtballonvaart.be/ |  http://www.distri-europe.be

Erik Desimpelaere

Erik Desimpelaere is een Belgische componist, pianist en dirigent.
Vanuit zijn passie voor muziek wil hij zich op deze drie gebieden profileren.  Als pianist heeft hij een vast duo met zijn broer, contrabassist David Desimpelaere.  Hij is chef-dirigent van het Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke en het Kortrijks Symfonisch Orkest.  Hij componeerde en arrangeerde voor tal van gerenommeerde ensembles en musici.
Adres: http://www.erikdesimpelaere.com

Filantex

Leverancier van huishoudlinnen.
Producten/Diensten: Textiel en linnen, Badlinnen, Zomer- en strandproducten, Badjassen, Bad- en vloertapijten, Douchegordijnen, Keukenlinnen, Zakdoeken - Onderhoudslinnen, Bedlinnen
Adres: http://www.filantex.be | http://www.filantex.nl | http://www.filantex.de | http://www.filantex.fr

Garwig

Garwig Environmental Services Integraal afvalbeheer Garwig Environmental Services is uw deskundige en adviserende partner betreffende een integraal afvalbeheer. Niet alleen zijn wij specialist in het inzamelen, overslaan, recyclen en be- en verwerken van alle soorten afvalstromen, maar eveneens dragen wij zorg voor een optimalisatie en invulling van de interne logistiek bij de klant.
Producten/Diensten: rolcontainers, afzetcontainers, perscontainers, plastic zakken, glascontainers, diverse recipiënten
Adres: http://www.garwig.be/ | http://www.gstrecycling.be

Geerits Constructie

GEERITS CONSTRUCTIE NV is al meer dan 30 jaren gespecialiseerd in de bouw van industriegebouwen, landbouwgebouwen, silo-ondersteuningen en bouwrenovaties.

De klant wordt daarbij tot in het kleinste detail geholpen door onze specialisten in elk van deze sectoren, niet alleen op prijstechnisch vlak maar ook wat betreft de optimale realisatie waarbij functionaliteit, duurzaamheid en onderhouds- en milieuvriendelijkheid centraal staan.

Adres: http://geerits-constructie.be/

Gerald's graszoden

Te Grimbergen in de provincie Vlaams Brabant, nabij Brussel, kweken wij sinds 1973 grasrollen van topkwaliteit. Wij zijn trots op onze Geralds graszoden. Kom gerust even langs en maak kennis met de kwaltiteit van onze grasmatten. Dan kan je je ter plaatse al inbeelden hoe mooi je tuin eruit zal zien, bekleedt met Geralds graszoden.
Producten/Diensten: Graszoden
Adres: http://www.geralds-gazon.be | http://www.gazon-en-plaque.be | http://www.gazon-en-rouleaux.be

Get in charge

Get In Charge is één van de grootste batterijenwebshop in België. Onze vestiging is dan ook in België, wat toch niet onbelangrijk is. Er kan altijd de keuze gemaakt worden om deze aan ons vestigingsadres af te halen (Anzegem, Grote Leiestraat 42, graag voor afhaling contact opnemen).
Adres: http://www.getincharge.be/

Gourmanpastreis

Voor Gourmand Pastries ontwikkelden we een nieuwe website: Een volledig responsive design, geschikt voor mobiele apparaten, in 6 taalversies, beveiligd met een SSL-certificaat en volledig door de klant te aan te sturen via een CMS systeem op maat.
Adres: http://www.gourmandpastries.com

Group Decostere Nv

De permanente opleiding en bijscholing van een team van meer dan 20 gemotiveerde medewerkers, waarbij de nieuwste ontwikkelingen inzake fiscaliteit en vennootschapswetgeving op de voet worden gevolgd, is onze prioriteit. Een goede vakbibliotheek, de toegang tot alle belangrijke fiscale databases, een website, onze naam en faam bij de administratie, een sluitend intern controlesysteem en een zeer grote betrokkenheid van onze medewerkers bij hun dossiers, zijn er ten dienste van u. Elke dag opnieuw.
Producten/Diensten: Actief meedenken met u en uw zaak, uw onderneming herstructureren door middel van overgang naar vennootschap of holdingstructuur, winstsimulaties, budgetplannen, fiscale optimalisatie, successie- planning, advies bij investeringsbeslissingen en kredietonderhandelingen, de opmaak van een subsidie-dossier, juridische bijstand bij het afsluiten van contracten…
Adres: http://www.decostere.be | http://www.vanderpaelt.be | http://www.profundia.be

Garage Hoeylaerts

Hoeylaerts is een dynamisch familiebedrijf, onafhankelijk en gespecialiseerd in het merk Opel en dit met meer dan 27 jaar ervaring.
Gekend voor een klantvriendelijke en goede service met zelfwerkende patroon. Sinds 2016 maken we deel uit de groep 1,2,3 AutoService. 1,2,3 AutoServicenetwerk biedt ons extra ondersteuning op vlak van techniek, communicatie en organisatie.Officieel door Castrol erkende garage; kwaliteit, service en met de juiste kennis van smeermiddelen van de hoogste kwaliteit.

Adres: https://www.hoeylaerts.be

Happy Kids

We zijn een jong en dynamisch bedrijf, waar u terecht kan voor een uitgebreid assortiment van attracties in de amusementswereld.
Producten/Diensten: Springkastelen-games-waterbal, sport en spel, grimage en verkleedkoffers, opblaasbare baby - eyecatchers, tafelgames, happy meal, ballenautomaat en vullingen, tenten, feestmateriaal, rook, sneeuw en bellenblaasmachine
Adres: http://www.happy-kids.be

Het Imkershuis Van Ongeval

Hier wachten diverse honing- en honingproducten op jou. Ervaren en/of beginnende imkers kunnen hier terecht voor allerhande hulpmiddelen.
Adres: http://www.hetimkershuis.be/

Interieur 2000

Nood aan een nieuw interieur? Wij kunnen u redden!
Al 25 jaar levert en plaatst Interieur 2000  ...   inbouwkastenmaatkasteninloopkastenschuifdeurkasten op maatdressingshouten vloeren en binnendeuren.
Adres: http://www.interieur2000.be/

ISAB

First Technical Aid
ISAB is een merkonafhankelijke subcontractor voor technische diensten in de ICT-sector (kantoorautomatisatie, informatica en telecom). ISAB heeft een jarenlange expertise in grootvolume-opdrachten en het opvangen van piekperiodes. Ook het beheren van de ‘Break & Fix’-activiteit van grote machineparken behoort tot de core business. Met anonieme servicewagens bedient ISAB gans België.
Adres: http://www.isab.be/

Kinderspel

KINDERSPEL is een uniek keurings- en controlebedrijf dat zich richt op al wie actief is in de sector van speeltoestellen en speelterreinen. KINDERSPEL attesteert, controleert en certificeert speeltuigen en -terreinen met het oog op een maximale veiligheid van spelende kinderen en hun begeleiders.
Adres: http://www.kinderspel.be/

Kipservice Foulon

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met wild gevogelte te maken heeft.
Producten/Diensten: Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met wild gevogelte te maken heeft. Wij doen zowel aan groothandel als aan kleinhandel. Wij zijn begonnen als kwekerij en slachterij van gevogelte. Dit reeds van 19xx door Guido Foulon en Nicole Vercamer. Ook werd er reeds een winkel geopend van kip aan het spit. Later, in 1997, zijn de zoons Tom en Filip Foulon (en zijn vriendin Evy Swaenepoel) begonnen met de openbare markte.
Adres: http://www.kipservicefoulon.be

La Combe

Familiecamping La Combe is een kindvriendelijke kleine camping temidden van de natuur en biedt een mooie mix van kamperen en bijzondere verhuurunits zoals een woonwagen, een stacaravan onder een appelboom, ingerichte  bungalowtenten , een Canada-tent en een vakantiehuis.
Producten/Diensten: Bos, Zwemvijver, pottenbak workshop, massage, Samen eten: Lies kookt, vissen
Adres: http://www.lacombe.be/

Ladderfabriek Martin NV

Wij ontwerpen, berekenen en vervaardigen constructies uit vezelversterkte kunststoffen.
Producten/Diensten: omvormladders, schuifladders, trapladders, toegangsladders, constructies
Adres: http://www.ladderfabriekmartin.be

Lanneau Wines Spirits

Likeurstokerij Lanneau is één van de grotere Belgische spelers op het gebied van wijn en gedistilleerd.
Producten/Diensten: Wijn, likeuren, jenever, brandy, distillaten, Devoille, armagnac, saint vivant, chartreuse, cognac, larsen, genievre Houlle, fermicalva calvados, Inver House Distillers, Giarola, Sambucca, Grappa, Cristal, Marsalla, Vermouth, Rosso, Limoncino, Amaro, scotch whisky, vodka, import, …
Adres: http://www.likeurstokerijlanneau.be | http://www.lanneauwinesspirits.be

Les Hirondelles de Paunat

Het grote zwembad, de 'landschap'-tuin en het bijzonder mooi ingerichte interieur met alle moderne voorzieningen maken Les Hirondelles tot de perfecte locatie voor uw zomer- , voorjaars- en najaarsvakanties. Les Hirondelles is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook koppels die een romantische locatie zoeken zullen hier zeker een aangename tijd doorbrengen (zie ook de speciale tarieven buiten het hoogseizoen). Les Hirondelles ligt in Paunat, in het hart van één van de mooiste streken van Frankrijk en is bij uitstek een locatie ver weg van alle drukte, maar toch met alle faciliteiten en infrastructuur in de onmiddellijke nabijheid. Wij verzekeren u een onvergetelijke vakantie die zal smaken naar meer!
Adres: http://www.paunat.be | http://www.dordognevakantie.be | http://www.malivert-paunat.be | http://www.malivert.be | http://www.paunat.nl | http://www.vakantiewoning-te-huur.be | http://www.vakantie-op-maat.be | http://www.waar-wil-u-heen.be | http://www.gite-te-huur.be | http://www.gite-a-louer.be

Lindenstreetmusic

Belgische verdeler van Selmer, wereldleider in de fabricage van blaasmuziekinstrumenten van de hoogste kwaliteit.
Producten/Diensten: saxofoons, klarinetten en mondstukken
Adres: http://www.lindenstreetmusic.com

Line Service

Line Service is een jong, dynamisch en innoverend bedrijf, actief in de groeimarkt van wegmarkeringen en signalisatie.
Producten/Diensten: Parkingbelijningen - binnen & buiten, grondbelijning van bedrijven, verdeelcentra en magazijnen, markeren van sportterreinen, leveren en plaatsen van weg- en terreinsignalisatie, verwijderen van bestaande markeringen.
Adres: http://www.lineservice.be

Lou picotal

Située en pleine campagne en Périgord Noir, Lou Picotal affre deux chambres de charme double chacune avec douche et WC. Chaque chambre a également une terrasse. La maison est une ancienne maison restaurée en pierres anciennes. Elle est située dans la région pittoresque de la Dordogne, 3 km du village de Meyrals (le village des artistes), 12 km de la ville historique Sarlat et 8 km des Eyzies. Pour les hôtes, il y a une salle a manger privé, TV et lecteur CD. Le jardin et les terrasses sont également disponible pour se relaxer et pour admirer le paysage splendide autour.
Adres: http://www.loupicotal.fr

Luxopunctuurcentrum Aalst

De behandelingen met LUXOPUNCTUUR zijn gebaseerd op het stimuleren van acupunctuurpunten met een divergerende infrarode stralenbundel (dus zonder naalden, veilig en geheel pijnvrij) met zeer bijzondere kenmerken.
Producten/Diensten: Stoppen met roken met luxopunctuur, Vermageren met luxopunctuur
Adres: http://www.luxopunctuurcentrum-aalst.be

Macs Report

Gebruiksvriendelijk, Transparant en overzichtelijk, Veilig, Altijd en overal beschikbaar, Snel, geavanceerd maar toch eenvoudig. MACS Report is een beleidsinstrument dat uit uw boekhouding toegankelijke, overzichtelijke en transparante rapporten maakt. MACS Standard (MACS Result, MACS C&F en MACS Perform) kan uitgebreid worden met MACS Budget en MACS Consolidation.
Producten/Diensten: Relevante cijfers, Maandelijkse opvolging, Minimale workload, online, eenvoudg en overzichtelijk: MACS Result biedt u een helder inzicht in uw opbrengsten- en kostenstructuur (omzet, variabele kosten, vaste operationele kosten, overhead kosten,...). Macs C&F bevat parameters aangaande de geldstromen (werkkapitaal, investeringen, leningen, kaspositie,...). Macs Perform bevat parameters aangaande uw operationele werking (commercieel, operationeel, financieel, organisatie,...).
Adres: http://www.macsreport.com | http://www.macsreport.be

Marcotte Immo

Uw immobiliën makelaar voor niet alleen vermogend maar ook life-style bewuste koper op zoek naar een exclusieve eigendom.
Producten/Diensten: Appartement, grond, hoeve/hoevetje, huis, nieuwbouwproject, villa
Adres: http://www.marcotte-immo.eu

Mijn Huid

Met deze site willen we online een platform maken waarbij we U veel voorkomende huidaandoeningen verklaren en U mogelijke oplossingen aanbieden. Als apotheker wensen we U wegwijs te maken in het grote aanbod producten, we bespreken voor u producten waarbij wetenschappelijk onderzoek of studies aantonen dat de producten écht helpen.
Producten/Diensten: Reiniging, Bescherming zon/winter, Verzorging en Camouflage van allerhande huidaandoeningen
Adres: http://www.mijnhuid.be

Motorhomedoccassion

Saviez-vous que motorhomedoccasion.be est le site numéro 1 pour rechercher un motorhome d'occasion?
Adres: http://www.motorhomedoccasion.be | http://www.campingcardoccasion.be | http://www.motorhomedoccasion.fr | http://www.campingcarsdoccasion.fr | http://www.motorhomesdoccasion.fr

Multi Maintenance Services

Multi Maintenance Services sprl assure tous travaux de rénovation, d'entretien et de dépannage en débouchage, égouttage et plomberie générale, ainsi que les recherches par caméra.
Producten/Diensten: Débouchage, egouttaga, plomberie générale
Adres: http://www.mms-sprl.be

New Born Dino

Pharma Analyse, Advies en Begeleiding
Adres: http://newborndino.be/

Offa

Olivier Fayt Fine Art Galerij.
Producten/Diensten: Werken van Leon Spilliaert, Fernand Khnopff, Xavier Mellery, Constant Montald, James Ensor, Paul Delvaux, Serrurier Bovy, …
Adres: http://www.offa.be

Orthopedie Ampe

Orthopedie Ampe is een dynamisch bedrijf dat al 35 jaar lang het ambachtelijke combineert met de allernieuwste digitale technologie.
Producten/Diensten: Ortopedische schoenen, steunzolen
Adres: http://orthopedie-ampe.be/

Papillio

Ontdek hier de brede waaier aan toepassingen, waarvoor Papillio het symbool staat en van Crea-Druk Blondeel bvba. In 2002 ontstond Crea-Druk Blondeel en staat nog steeds in voor het grafisch ontwerp van je logo, huisstijl, advertentie, folder, brochure, … tot het drukken hiervan alsook voor het creëren van je website. In 2003 is Papillio geboren en staat symbool voor nog veel meer toepassingen: Papillio-magazine (sedert 2003), Papillio Special Magazine (sedert 2009), Papillio Special Event (sedert 2015), Papillio Entertainment, …
Adres: http://papillio.be/

Pollefeyt NV

Fabrikant van hedendaagse juwelen.
Producten/Diensten: Ringen, oorringen, hangers, transformaties, armbanden, colliers.
Adres: http://www.pollefeyt.be

Restro Daan

Restaurant
Producten/Diensten: Degustatiemenu's, specialiteiten, culinaire verwennerij, wijnavonden, weeklunch, menu restro daan, Wijn/Tapas-bar, wijnkelder, wine & dine, traiteur, aperitiefhapjes, koude voorgerechten, soepen, warme voorgerechten, koude hoofdschotels, visgerechten, vleesgerechten, aardappelbereidingen, nagerechten, wijnen, risotto, zaaltje, kindergerechtjes
Adres: http://www.daan-restro.be | http://www.restro-daan.be/
Gebruikte tools: Web-Eye | Top-Eye | Mail-Eye

Robots 4 All

Adres: http://www.robots4all.be/

Rosé Sublime

Rosé wijn uit de Provence
Adres: http://www.rosesublime.be/

Royal Arrow

De specialist in weave en teak tuinmeubelen in combinatie met andere kwaliteitsvolle materialen.
Producten/Diensten: Weave collectie, Aluminum & textileen collectie, Inox & textileen collectie, Teak collectie, Teak & textileen collectie, Weave & Teak collectie, onderhoudsproducten, accessoires, … Royal Arrow maakt gebruik van Viro Weave en Batyline voor zijn meubelen.
Adres: http://www.royalarrow.be | http://www.royal-arrow.com | http://www.royal-arrow.eu/

Sana

Sana is een voedingsadviesbureau dat mensen objectief wil informeren over voeding en hen succesvol wil begeleiden naar een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl. Wij begeleiden zowel particulieren als bedrijven.
Adres: http://www.sanapassionforhealth.be | http://www.sanavoedingsadvies.be | http://www.sanamethode.be

Sani-parez

Sani-Parez est une entreprise jeune et dynamique, avec une expérience de plus de 8 ans dans la profession de plombier-chauffagiste et installateur sanitaire. Chauffagiste Agrée, technicien de chaudière et certifié Cerga!
Producten/Diensten: Installation, réparation et dépannage de : Salles de bain, Tuyauteries, Conduites d'eau, Boilers, Chauffes-eau, Ramonage de cheminées, Controle périodique des chaudière, Agréation gaz, Chauffage, Chaudières à condensation, Etc...
Adres: http://www.saniparez.be

Shopping Mosan

Le Shopping Mosan montre le chemin pour la nouvelle génération du shopping! Non seulement les magasins sont tout à fait complémentaires à l'offre commerciale du centre-ville de Huy, ils se combinent aussi d'une manière harmonieuse avec l'environnement vert. La toiture en ardoise, les toitures végétales et les murs végétaux font en sorte que le Shopping Mosan soit devenu une vraie perle écologique. Ce qui est encore plus significatif, c'est qu'en concertation étroite avec la ville de Huy, les toits serviront d'une source d'énergies renouvelables, grâce au placement de panneaux solaires. Ces nombreux avantages écologiques et économiques complètent le cadre vert du centre commercial. Venez et faites connaissance avec cet exemplaire magnifique de la nouvelle génération du Shopping!
Producten/Diensten: AVA, BELFIUS, BELGACOM, BRASSERIE MOSAN, CASA, DREAMLAND, EROS, HEMA, JBC, LE ROI DU MATELAS, LIDL, MAXI ZOO, M FASHION STORE, POINT CHAUD, PREMAMAN, WIBRA
Adres: http://www.shoppingmosan.be/

Skwid

Skwid verzorgt voor u zowel uw zakelijk als uw persoonlijk drukwerk.
U kan in ons unieke winkelconcept terecht voor een persoonlijke en flexibele service. Een vlotte coördinatie van ieder project vormt onze garantie op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Skwid kan een aantrekkelijk creatief ontwerp afleveren, maar evengoed een ingewikkeld technisch lastenboek om het te laten uitvoeren.
Adres: http://www.skwid.be

Square Metre

Landmeten, Schatting, Plaatsbeschrijving
Adres: http://square-metre.be/

't Zoet suikerhuisje:

Geboorte, Communie, Huwelijk, Pralines, Geschenken
Adres: http://www.tzoetsuikerhuisje.be/

Tabaprix.be

Verkoop van tabac België
Adres: http://tabaprix.be/

Tabaprix.lu

Verkoop van tabac Luxemburg
Adres: http://tabaprix.lu

Thimaco

Leverancier en producent van een uitgebreid gamma van kunstof aluminium en houten ramen en deuren, garagepoorten, raamdecoratie , zonwering en ventilatie.

Adres: http://www.thimaco.be

Tine Vandenbussche

Ik probeer hier een beeld te geven van mijn activiteiten met mijn vaste compagnon : de accordeon
Producten/Diensten: Lesgeven en workshops, Soliste, Rocky Teardrop en Mercedes, Vertellingen voor Kinderen, Kybele, De Valse Teefjes, Jan Cannaerts Quartet
Adres: http://www.tinatyrant.be

Toptub

Met de Well Pub, te genieten in elk seizoen van het plezier van het bad uit het noorden, een product van hoge kwaliteit Met de Welltub geniet u in elk seizoen van het plezier van baden. Een product van hoge kwaliteit made in Holland.
Adres: http://www.toptub.fr/

Transport Laebens

Transportbedrijf voor Frankrijk.
Producten/Diensten: Transporten naar Frankrijk, tweedehands trekkers en opleggers.
Adres: http://www.transport-laebens.be | http://www.laebens.be/
Gebruikte tools: Web-Eye

Tuinen Deketelaere

Zwemvijvers, terassen, tuinaanleg, tuinhuizen, opritten, grondwerken, sierschorsen, afsluitingen
Adres: http://www.tuinen-deketelaere.be

Tweedehands motorhomes

Op Tweedehandsmotorhome.be vindt u een bijzonder uitgebreid aanbod in tweedehands motorhomes, caravans, stacaravans en toebehoren.
Adres: http://www.tweedehandsmotorhome.be | http://www.2dehandscaravan.be | http://www.2dehandscaravans.com | http://www.2dehandsmotorhome.eu | http://www.2dehandsmotorhomes.nl | http://www.occasiemotorhome.eu | http://www.okkaziemotorhome.com | http://www.tweedehands-motorhome.be | http://www.tweedehands-motorhomes.nl
Gebruikte tools: Web-Eye | Top-Eye | Mail-Eye

Vanassche-Fire

Etn. P. Vanassche & Cie, opgericht in 1952, is een toonaangevende onderneming met een 50-tal medewerkers gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van brandweervoertuigen voor openbare en industriële brandweerdiensten. Etn. P. Vanassche & Cie is tevens verdeler van een aantal wereldmerken inzake brandweeruitrustingen en interventiematerieel. Etn. P. Vanassche & Cie is reeds ISO 9001 gecertificeerd sinds 1998 met betrekking tot alle activiteiten. Vanassche Services werd opgestart in 2002 met als taak het verlenen van alle service en dienst na verkoop ten bate van de klanten. Vanassche Services werkt momenteel met een 10-tal opgeleide vakmensen in een servicegebouw van 3.750 m2 met o.m. een magazijn, een leslokaal, een proefstation, een gaspakonderhoudslokaal en een moderne werkplaats.
Producten/Diensten: brandweervoertuigen, interventiemateriaal, dienst na verkoop, opleiding, Ministeriële voertuigen, Diverse voertuigen, Ontwerpen, Halfzware autopomp HZAP(Dbis), Halfzware autopomp (E), Tankwagen TW12000l (D), Tankwagen 12000l (E), Tankwagen 8000l (E), Industriële autopomp, Bevestigingsmiddelen en inrichtingsmaterieel, Blussen, Ladders, Milieubescherming, Pompen, Redden, Stroomgroepen, Tenten, douches en afschermingen, Thermische camera's, Ventilatie, Verlichting, Werktuigen en gereedschappen, Wespen en dieren, Bevestigingsklemmen, PVC-bakken, Blusapparaten, Koppelingen, Persslangen + toebehoren, Standpijpen, Straalpijpen, Branddekens, Broekstukken, Schuim, Schuimstraalpijpen, Sleutels, Monitoren, Slangenbruggen, Verdeelstukken, Zuigtoebehoren, Schuimmengsystemen, Schuifladders, Haakladders, Telescopische ladders, Gaspakken, Olie-absorptiemiddelen, Soepele afdichtingsmat voor rioolput, Tankdichtingskegels zak 20 stuks, Tankdichtingsspieën zak 20 stuks, Dompelpompen, Ledigingspompen, Draagbare motorpompen, Emmerpompen, Draagberries, Holmatro CORE Technologie ™, Reddingsplatformen, Scharen, Spreiders, RAM vijzels, Combitools, Pompen - benzine - Personal Power, Pompen - benzine - Duo - Personal Power, Pompen - benzine motor, Pompen - handbediend, Pompen - voetbediend, Stroomgroep, Tenten, Douches, Afscherming bij ongevallen, Bullard, Positief drukventilator, Handlamp, Helmlamp, Signalisatie, Schijnwerpers en toebehoren, Gereedschappen, Isolerend gereedschap, Schouwveegmateriaal, Wespenpak
Adres: http://www.vanassche-fire.be
Gebruikte tools: Web-Eye | Top-Eye

United Scooters

Adres: http://www.unitedscooters.be/

Drukkerij Vandeputte

Vandeputte: Drukkerij.
Producten/Diensten: Alle soorten drukwerk op maat.
Adres: http://www.drukkerij-vandeputte.be

Urbano motorhomes

Het gamma van Urbano is de laatste jaren uitgebreid met het middenklasse merk Challenger en het absolute topmerk Notin. Verder wordt er nog altijd ingezet op service en kwaliteit. Door de grote verkoopsvolumes én de goede contacten in de sector slaagt Urbano er bovendien in om zeer interessante prijzen aan te bieden. Het bijhuis in Aarschot is ondertussen geëvolueerd tot een volwaardig tweede filiaal. Urbano is duidelijk klaar voor de toekomst en uw vertrouwen meer dan waard.
Urbano heeft een lange termijn visie heeft waarbij de klant centraal staat. Dit wekt de interesse van grote merken die maar al te graag een samenwerking met het bedrijf willen aangaan. Twee merken die kwaliteit hoog in het vaandel voeren krijgen van Urbano groen licht. Vanaf nu maken het Duitse premium merk Eura Mobil en Randger, fabrikant van compacte modellen met hefdak, integraal deel uit van het gamma.

Adres: http://www.urbano.be

VDM Tuinhuizen

Specialist in tuinhuizen, blokhutten en garages op maat.
Producten/Diensten: Tuinhuisjes, blokhutten, chalets en garages. Geïmpregneerd hout, Bouwpakket of plaatsingsdienst, Eigen showroomterrein te Sint Martens-Latem,,,
Adres: http://www.vdmtuinhuizen.be
Gebruikte tools: Web-Eye | Top-Eye

Vercoutere BVBA

BVBA Vercoutere Jacques is een elektriciteitsbedrijf die reeds een 19-tal jaar bestaat en vooral actief is in de industrie. BVBA Vercoutere is een middelgrote KMO waar een 10-tal geschoolde mensen werken.
Producten/Diensten:  het trekken van kabels - leggen van elektrische leidingen - kableren van machines - laagspanningsinstallaties in gebouwen - automatische van machines - decoratieve verlichting-binnen- en buitenverlichting - verlichting in industriële gebouwen - leveren en plaatsen van lichtreclames-gestructureerde databekabeling - domotica - leveren en plaatsen van elektrische verwarming - parlofonie, videofonie - enz…
Adres: http://www.bvba-vercoutere.be

Vergro

Leverancier van groenten en fruit. Ons doel is om de aankoop en logistiek te verbeteren zodat we onze klanten een perfecte service kunnen bieden.
Producten/Diensten: Hardfruit, zachtfruit, zomergroenten, wintergroenten.
Adres: http://www.vergro.com
Gebruikte tools: Web-Eye

Vlado

Vlado staat voor kwalitatieve, repetitieve, volumineuze en geautomatiseerde productie van alu schrijnwerk, gecombineerd met een professionele plaatsing door haar dochterfirma. Respectvolle en persoonlijke aanpak, flexibiliteit, organisatie, constante innovatie en administratieve vaardigheid staan centraal.
Producten/Diensten: alu profielen, verluchtingsroosters, glas, beslag, zonneweringen
Adres: http://www.vlado.be
Gebruikte tools: Web-Eye | Mail-Eye

Votech

Zonwering, Outdoor living story, Sectionaalpoorten, Invisidoors, Poorten en hekkens, Carports, Rolluiken en veiligheidsrolluiken, Horren en jalouziën, Raamdecoratie, Gevelbekleding, Projecten, Automatisatie
Adres: http://www.votech.be/

Wind

EXCLUSIVE DESIGNS Wind werd in 1954 opgericht door de familie De Zutter en is ondertussen een internationale referentie op het gebied van hoogwaardige textielvervaardiging en -design. Wind is gevestigd in een streek die reeds sinds de XIVde eeuw bekend staat om haar textielindustrie; Wind is dan ook de belichaming van ervaring en traditie.
Adres: http://wind.be/

Yogacafé T'Rietveld

't Rietveld is een sfeervol zaaltje van 65 m2 met een mooie bamboevloer, een badkamer, een kitchenette, een verkleedruimte en een mooie zuiderse koer. 't Rietveld is uitermate geschikt voor yogalessen, tai-chi, meditatie, therapie, massage, dans en dergelijke meer. Een muziekinstallatie is aanwezig, stoelen, yogamatten en kussens kunnen voorzien worden.
Producten/Diensten: Wij willen mensen samenbrengen om regelmatig yoga en/of meditatie in groep te beoefenen. Iedere dinsdagochtend, donderdagochtend en zondagavond kan je aansluiten bij de groep die geleid wordt door Danny Van Rietvelde. Elke sessie bestaat uit anderhalf uur poweryoga, een pauze en een uur meditatie (vipassana en/of anapana). Voor, na of tijdens de pauze kan je van een kruidenthee genieten. Je kan enkel de yoga, enkel de meditatie of beiden meebeoefenen.
Adres: http://www.yogacafe.be

Yzerbyt

Juwelier, edelsmid, uurwerkmaker
Producten/Diensten: Uurwerken, juwelen, transformaties, Flanders collection, Marco Bicego, Innocence, Calliari, Dulci Nea, Rizit, BB New, Cueroro, Bruce, Memoire juwelen, Trouwringen : Auro Design, Trouwringen : Memoire, Trouwringen : Amici, Trouwringen : Deuxx, Verlovingsringen, Joïa juwelen, Parels, Transformatie, juweel met eigen afdruk, STUDEX, Eigen Creatie, Wine Wand Philip Stein, Rado, Ebel, philip stein, Emporio Armani, Hugo Boss, Pierre Balmain, Certina, Alfex, Festina, Lotus, Rodania, Rodania dames, Tommy Hilfiger, Nautica, Casio, Kipling
Adres: http://www.yzerbyt.be 

De vuurtoren

nieuwbouwproject aan de kust
Producten/Diensten: De Vuurtoren is een uniek nieuwbouwproject in Westende, gelegen aan de rand van het domein 'Zon en Zee'. Het elegante eerste gebouw biedt ruimte aan 18 volledig afgewerkte appartementen en bestaande uit1 of 2 slaapkamers.
Adres: http://www.zon-en-zee.be